Biografie

Mijn naam is Jelle Sloot ik ben geboren 1988 in Huizen, en heb van jongs af aan altijd al een fascinatie voor fotografie en vormgeving gehad. Op dit moment woon ik in studentenstad Utrecht.
Mijn eerste studie na de middelbare school was de opleiding voor audio visueel specialist in Hilversum. Hierna wilde ik mij toch meer gaan richten op de fotografie en als grafisch ontwerper.
Ik heb aan aan de fotovakschool in Amsterdam gestudeerd en heb in 2012 mijn diploma als vakfotograaf behaald, daarna ben ik verder gaan studeren op de Hogeschool van de Kunsten waar ik de richting van Grafisch ontwerper doorloop en op dit moment zit ik in mijn afstudeerjaar.
Voor mij is het aller belangrijkste dat ik mijn creativiteit in mijn opdrachten en werk met veel plezier kan ontwikkelen.

Ik, Jelle Sloot kan mij goed verplaatsen in de klant en luister goed naar de wensen van de klant. Maar weet ook altijd mijn eigen creativiteit toe te passen om er zo samen een mooi ontwerp van te maken. Ik vind het belangrijk om goed contact te hebben met mijn klant tijdens het proces van begin tot eind.

Wat kan je onderanderen laten maken door mij:

Reportage fotografie
Portret fotografie
Huisstijl
Briefpapier
logo
Visitekaartje
Poster
Affiche
Flyer
Video filmpjes

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden die we in overleg kunnen bespreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s